Apple testeaza display-ul de 12,9 inci pentru urmatorul iPad

de Redactia Hit | 20 noiembrie 2013

In iulie anul acesta, Wall Street Journal publica prima speculatie pe seama aparitiei, anul viitor, a unui iPad cu display de 13 inci. Acum, o noua informatie vine sa pluseze pe acest subiect, iar sursa este unul dintre furnizorii de componente Apple.

Sursa, care este din Coreea de Sud si este citata de Geek, afirma ca display-ul urmatorului iPad va avea o diagonala de 12,9 inci, un adevarat monstru in lumea tabletelor.

Exista, insa, si un argument solid care ar sustine dezvoltarea unui astfel de device: Apple ar putea construi un iPad de 13 inci pentru a putea implementa display-urile cu rezolutii 4K. Mai exact, un iPad cu ecran de 12,9 inci va oferi, dupa toate probabilitatile, o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli. Prin comparatie, cel mai recent iPad, IPad Air, are un display de 9,7 inci cu o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli.

Cumparati de la eMAG versiunea de iPad Air care vi se potriveste

Desigur, exista voci care sustin ca Apple nu va scoate pe piata un astfel de iPad cu ecran de 12,9 inci care ar afecta portabilitatea device-ului si ar micsora ergonomia tabletei. Totusi, dezvoltarea unui astfel de iPad ar insemna ca Apple va acoperi absolut toata zona de design pe parte de tablete, ceea ce, in mod sigur, ar fi o lovitura destul de grea pentru concurenta.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple ipad air ipad ecran 13 inci 12 9 inch ipad display ipad
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google