Apple se joaca de-a update-urile. Cum faceti downgrade de la iOS 8.0.1 la iOS 8.0 pe iPhone 6 si 6 Plus

de Redactia Hit | 25 septembrie 2014

Update: Apple a publicat update-ul iOS 8.0.2 pentru iDevice-uri. Repara (speram) ce a stricat iOS 8.0.1

Apple a publicat ieri update-ul 8.0.1 pentru a elimina o serie de probleme descoperite de utilizatorii de iDevice-uri dupa actualizarea la iOS 8.0, dar rezultatul s-a dovedit a fi aproape dezastruos.

Multi dintre userii care au facut update-ul la iOS 8.0.1 au descoperit cu stupoare ca smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ramas fara functia de telefonie si fara functia TouchID. Apple a intervenit in scurt timp si a retras update-ul cu probleme, publicand in acelasi timp si un tutorial pentru ...downgrade la iOS 8.0.

Detalii pentru reinstalarea iOS 8.0 aveti pe pagina oficiala de suport a Apple.

Pe scurt, Apple a reusit s-o dea in bara rau de tot si nu este prima data cand se intampla acest lucru. De fapt, aproape in fiecare an, dupa fiecare update major, utilizatorii de iDevice-uri au avut probleme cu acestea.

Singura veste buna pentru ei este ca Apple a anuntat oficial ca lucreaza 24 de ore din 24 pentru finalizarea unui nou update, iOS 8.0.2, care va elimina toate bug-urile care fac viata grea utilizatorilor de iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Update-ul iOS 8.0.2 va fi publicat de Apple in cateva zile. Vom reveni cu informatii imediat ce update-ul va deveni disponibil.

Update: Apple a publicat update-ul iOS 8.0.2 pentru iDevice-uri. Repara (speram) ce a stricat iOS 8.0.1

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: downgrade ios 801 probleme apel iphone 6 touch id ios probleme bug ios 8
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google