Apple promite produse uimitoare in toamna. Urmatoarele iPhone-uri nu vor avea ecrane mai mari

de Redactia Hit | 24 aprilie 2013

Tim Cook, CEO-ul Apple, a vorbit recent despre urmatoarele produse ale companiei, inclusiv despre noile smartphone-uri iPhone.

Seful companiei a declarat ca Apple isi va surprinde fanii in toamna acestui an, odata cu lansarea noii game de produse a companiei. In acelasi timp, Cook a precizat ca nu ar trebui sa ne asteptam ca lansarile urmatoare sa aduca si un iPhone cu ecran de dimensiuni mai mari de 4 inci. Declaratia ar putea avea un impact destul de puternic asupra actionarilor companiei, care vad cum Apple se departeaza de trendurile actuale ale industriei smartphone si pierde pozitia de lider in inovatie.

Tim Cook a mai spus insa ca lansarile din toamna acestui an ale Apple vor uimi fanii companiei. "Echipele noastre lucreaza din greu la dezvoltarea mai multor produse hardware, software si servicii pe care abia asteptam sa le lansam pe piata in toamna acestui an si in prima parte a lui 2014", a declarat Cook, in cadrul conferintei de anuntare a rezultelor financiare ale companiei.

Cu alte cuvinte, Apple s-ar putea sa nu mai lanseze niciun fel de produs important pana in toamna, ceea ce ar insemna ca majoritatea firmelor concurente au timp sa lanseze pe piata noi si noi device-uri care vor eroda si mai mult cota de piata a companiei americane, cel putin pe segmentul smartphone.

La ce ne putem astepta in toamna? Probabil la lansarea unei noi linii Mac, la prezentarea ceasului inteligent despre a carui existenta se speculeaza acum, dar si la noua versiune de iOS (7) care ar trebui sa improspateze gama de iPhone/iPad/iPod.

Totusi, asa cum va anuntam in urma cu o luna de zile, Apple ar putea lansa urmatorul smartphone iPhone 5S si noul iPad 5 in data de 29 iunie, anul acesta, in cadrul unui eveniment special, dedicat aniversarii a sase ani de existenta a brandului iPhone.

Ramane sa vedem cat de bine va reusi strategia de marketing a Apple, oricare ar fi ea, sa atenueze competitia extrem de puternica venita din partea Samsung.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple iphone 5s apple ipad 5 apple ios7 iphone phablet tim cook apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google