Apple intentioneaza sa lanseze in 2014 iPhone-uri de 4,7 inci si 5,7 inci, plus modelul de 99 dolari

de Radu Eftimie | 13 iunie 2013

Potrivit Engadget, care citeaza Reuters, Apple ar putea apela la o miscare strategica majora din 2014. Compania ar putea lansa pe piata, la anul, doua noi modele de iPhone care la prima vedere nu au nicio legatura cu strategia actuala si unitara a designului Apple.

Surse citate de agentia de presa afirma ca Apple are in proiect un iPhone cu display de 4,7 inci, dar si un device cu ecran de 5,7 inci.

Daca, ipotetic vorbind, un iPhone de 4,7 inci nu ar reprezenta decat o aliniere a Apple la cerintele consumatorilor, lansarea unui phablet de 5,7 inci pare de-a dreptul imposibila.

Cumpara de la eMAG.ro noua gama de laptopuri Apple

Ceea ce nici cei de la Reuters si nici cei de la Engadget nu spun este ca o astfel de schimbare in strategia de produs a Apple are implicatii de ordin tehnic foarte mari. Mai exact, rezolutia display-urilor si form factorul acestora ar trebui sa fie cel putin ciudate pentru a putea afisa aplicatiile regasite deja in App Store, si vorbim despre aproximativ 700.000. Cu alte cuvinte, Apple ar trebui sa puna la treaba toti dezvoltatorii de aplicatii care ar fi nevoiti sa refaca toate aplicatiile pentru a fi compatibile cu noile rezolutii ale display-urilor noilor idevice-uri. Iar acest lucru pare putin probabil.

Aceleasi surse mai afirma ca Apple nu a renuntat (daca s-a gandit la asa ceva vreodata...) nici la iPhone-ul de 99 de dolari, care ar urma sa fie lansat tot in 2014. Ramane sa vedem cat de serioase sunt sursele citate de agentia de presa.

Cumpara de la eMAG.ro noua gama de laptopuri Apple

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 4 7 inci iphone 5 iphone 99 dolari iphone ieftin zvonuri iphone phablet
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google