Apple iPhone cu ecran de 5,7 inci si iPad de 13 inci, zvonite pentru 2014

de Redactia Hit | 22 iulie 2013

La doar cateva zile de la publicarea unor informatii potrivit carora Apple va amana lansarea iPhone 5S pentru sfarsitul anului din cauza schimbarii display-ului de 4 inci cu un de 4,5 inci, iata ca noi speculatii isi fac loc in presa americana. Apple ar putea avea in teste un model de iPhone si un iPad cu display-uri foarte mari.

De aceasta data, in spatele zvonurilor stau cei de la Wall Street Journal care afirma ca surse apropiate companiei din Cupertino au declarat ca Apple testeaza un iPhone si un iPad cu ecrane foarte mari. Este vorba despre un iPhone cu un ecran de 5,7 inci, adica un adevarat phablet care ar trebui sa ruleze sistemul de operare iOS 7. Zvonul nu este totusi nou. In iunie, o informatie similara, publicata de Reuters, aparea in toata presa de specialitate din online.

De asemenea, aceleasi surse afirma ca Apple testeaza si un iPhone cu ecran ceva mai mic, de 4,7 inci. Ambele idevice-uri ar urma sa fie lansate in 2014.

Cumpara de la eMAG.ro Iphone 5 la pret special

Nu este totul. Apple ar avea in teste si un model de iPad cu display de 13 inci.

Cum nu avem niciun fel de confirmare a informatiilor si cum un asemenea salt ni se pare mult prea radical pentru Apple, suntem destul de rezervati in ceea ce priveste sansele ca astfel de speculatii sa se adevereasca. Pe de alta parte, probabil este timpul pentru Apple sa atace pozitia Samsung, folosind o strategie agresiva si similara aplicata de sud-coreeni.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 5 7 inch iphone 4 apple ipad 13 inch apple iphone 6 ipad 5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google