Apple ar trebui sa fie mai flexibila: americanii vor un iPhone mai mare

de Redactia Hit | 16 ianuarie 2013

Un studiu recent publicat de compania 451 Research arata ca americanii isi doresc un iPhone de dimensiuni mai mari decat actuala generatie iPhone 5.

Se pare ca trendul a fost determinat de succesul incontestabil al Samsung pe piata din SUA, cu modelul Galaxy S III.

Potrivit studiului citat, 27% dintre cei intervievati au declarat ca ar cumpara un smartphone cu ecran de 5 inci sau chiar mai mare, in timp ce 52% dintre participanti la sondaj si-ar dori un defvice cu ecran peste 4 inci.

Studiul, care a fost realizat in decembrie 2012 pe un esantion de 4061 subiecti, mai arata ca Apple si Samsung vor domina si in acest an piata americana de smartphone-uri.

In ceea ce priveste satisfactia fata de sistemul de operare, americanii care folosesc iOS sunt foarte multumiti de prestatia sistemului de operare al Apple (71%), iar utilizatorii de Windows Phone se declara si ei multumiti in proportie destul de mare, 53%, de sistemul de operare mobil al Microsoft.

48% dintre userii de Android sunt multumiti de sistemul de operare de la Google, in timp ce 26% dintre posesorii de BlackBerry sunt si ei satisfacuti de OS-ul RIM.

Sursa: Appadvice

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 5s ecran studiu sisteme operare Apple iphone 5s Microsoft Windows Phone Samsung Galaxy S III
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google