Apple ar putea ataca Samsung Galaxy S III la tribunal in 2013

de Liviu Petrescu | 3 septembrie 2012

Multi fani ai smartphone-urilor Samsung au rasuflat usurati cand au vazut ca Apple nu va incerca sa interzica vanzarea Samsung Galaxy S3, dar compania americana planuieste o continuare a actiunilor legale impotriva Samsung in 2013.

Dupa ce a castigat procesul impotriva Samsung si va primi daune de miliarde de dolari, Apple va ataca Samsung cu un nou proces in 2013, prin care spera sa interzica vanzarea unor gadgeturi ca Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Nexus si Galaxy Note 10.1, scrie Electronista.

Apple ar putea ataca Samsung Galaxy S III la tribunal in 2013

Planurile Apple au fost dezvaluite de un update la lista de produse aflate in vizorul Apple pentru incalcarea patentelor sale de catre Samsung, in urma procesului cu consecinte grave pentru Samsung.

In prezent, victoria la tribunal a permis Apple sa ceara interzicerea vanzarii a aproape 30 de gadgeturi Samsung, insa compania americana a restrans lista la 8 smartphone-uri ce pot fi considerate concurente pentru iPhone. Magistratii americani vor decide in urmatoarele luni daca Samsung trebuie sa retraga device-urile din SUA.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple vs samsung samsung galaxy s3 samsung galaxy nexus
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google