Apple ar fi dispusa sa plateasca 3,2 miliarde dolari pe Beats (update: tranzactia a fost confirmata azi)

de Redactia Hit | 9 mai 2014

UPDATE: tranzactia a fost confirmata. Apple a cumparat Beats cu 3.2 miliarde dolari, iar tranzactia a fost confirmata de un oficial al Beat Electronics.

Apple se afla in negocieri avansate cu producatorul tehnologiei audio Beats pentru preluarea tuturor diviziilor companiei, scrie presa internationala, care citeaza Financial Times.

Potrivit sursei citate, Apple ar fi dispusa sa plateasca 3,2 miliarde dolari pentru divizia producatoare de casti si incinte acustice Beats, dar si pentru cea de servicii de streaming audio.

Preluarea s-ar putea intampla in curand, mai ales ca si alte publicatii importante, precum The Wall Stere Journal si Bloomberg, sustin ca negocierile sunt aproape finalizate.

Pentru Apple preluarea Beats la valoarea estimata de 3.2 miliarde dolari ar fi cea mai mare tranzactie initiata de compania din Cupertino.

Practic, cele doua companii colaboreaza de mai mult timp. Apple vinde anumite modele de casti audio Beats in magazinele sale, iar Beats ofera utilizatorilor Apple posibilitatea de a se abona la serviciul de streaming audio prin intermediul unei aplicatii existenta in App Store.

Cat despre negocierile dintre cele doua companii, se pare ca ele au demarat in 2013, cand sefii Apple si Beats au avut o serie de intalniri.

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple cumpara beats valoare beats apple preluare beats apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google