Apple a pierdut definitiv procesul impotriva Samsung in Marea Britanie

de Redactia Hit | 19 octombrie 2012

Procesul dintre Apple si Samsung in Marea Britanie a ajuns la final, iar judecatorii au decis in favoarea companiei Samsung. Desi reprezentantii Apple i-au acuzat pe concurenti de faptul ca s-au inspirat din produsele lor, probele aduse in acest sens nu au fost suficiente pentru a se dovedi acest lucru.

Mai mult, judecatorul care a dat verdictul a impus Apple sa mentina pe site-ul sau anunturile conform carora Samsung nu a copiat iPad, conform slashgear.com. Cu alte cuvinte, Apple a fost fortata sa-si prezinte scuze publice pentru acuzele aduse Samsung.

Apple a pierdut definitiv procesul impotriva Samsung in Marea Britanie

Chiar daca Apple a pierdut aceasta lupta, a avut totusi si o victorie. Celor de la Samsung li s-a interzis sa vanda unele dintre produsele lor in anumite tari, tocmai pe motiv ca sud-coreenii au incalcat mai multe brevete software Apple.

Dupa ce a dat verdictul, judecatorul a facut o gluma prin care sa isi sustina decizia. Mai exact, Colin Birss, judecatorul de la Inalta Curte din Londra a spus ca tabletele Galaxy "nu sunt suficient de cool" pentru a fi confundate cu iPad.

Autor: Corina Petrea

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple proces samsung samsung galaxy copie ipad proces apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google