Apple WWDC 2014 are loc intre 2 si 6 iunie

de Bogdan Constantinescu | 4 aprilie 2014

Centrul Moscone din San Francisco va fi gazda edititiei din 2014 a Apple Worldwide Developers Conference. Intre 2 si 6 iunie dezvoltatorii vor fi acolo pentru a afla care sunt noutatile propuse de compania din Cupertino.

Aceasta a promis deja ca acestia vor afla care sunt planurile referitoare la viitorul iOS si OS X si ca le va oferi cele mai noi unelte si tehnologii necesare, asta pe langa cele 100 de sesiuni de discutii si cei peste 1.000 de ingineri Apple programati sa sustina prezentari.

Spre deosebire de anii trecuti, biletele la eveniment vor fi distribuite prin intermediul unei loterii random, urmand ca aceasta sa aleaga care dintre dezvoltatorii care si-au exprimat interesul vor fi si prezenti la San Francisco.

In ceea ce priveste subiectul principal al conferintei din acest an, acesta pare a fi cel legat de aplicatii si de impactul lor global. Desigur, totul invartindu-se in jurul influentei pe care o are iPhone in randul utilizatorilor, cat si al schimbarilor culturale masive impuse in ultimii 6 ani de produsele celor din Cupertino.

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple wwdc 2014 conferinta dezvoltatori Apple iPhone impact cultural noutati dezvoltatori Apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google