Apocalipsa malware - apare virusul imbatabil?

de Liviu Petrescu | 6 august 2012

Evolutiile tehnologice din ultimii ani au si o parte intunecata. Lumea IT pare tot mai aproape de crearea unui malware imbatabil.  HIT.ro iti prezinta cele mai mari amenintari informatice din ultimii ani si pasii ramasi pana la crearea si distribuirea unui malware imbatabil.

Tentativele de hacking si virusii PC au aparut inca de la primele computere, insa cele mai noi amenintari informatice vizeaza provocarea de daune reale, nu doar pe PC si ar putea fi chiar preinstalate in toate gadgeturile electronice.

Exista oare un malware imbatabil?

1. Malware creat de serviciile secrete: Stuxnet si Flame

Poate cei mai terifianti virusi creati in ultimii ani sunt Stuxnet si Flame, creati de serviciile secrete americane si israeline special pentru a opri programul nuclear iranian.

Raspandit initial pe orice computer, Stuxnet devine activ pe cele conectate la echipamente industriale, in timp ce Flame colecteaza informatiile obtinute cu orice periferic, inclusiv microfon si webcam. Stuxnet a oferit informatii gresite utilizatorilor, ce au dus la numeroase incidente de auto-distrugere ale centrifugilor pentru imbogatirea uraniului, potrivit SmithsonianMag.

Exista oare un malware imbatabil?


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: malware imbatabil malware backdood hardware malware pericol PC
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google