Aplicatia YouTube pentru Windows Phone a revenit

de Liviu Petrescu | 16 august 2013

Dupa luni de zile de dispute intre Microsoft si Google, aplicatia YouTube pentru Windows Phone este din nou disponibila in magazinul de aplicatii. Dezvoltata direct de Microsoft, fara acordul sau colaborarea Google, aplicatia YouTube a fost retrasa in primavara acestui an la cererea gigantului IT, nemultumit de faptul ca utilizatorii Windows Phone puteau viziona clipuri pe YouTube fara reclame.

Aplicatia YouTube pentru Windows Phone a revenit dupa retragerea ei subita din luna mai. Spre deosebire de aplicatiile pentru iOS si Android, cea dezvoltata de Microsoft nu deranja utilizatorii cu reclame. Compania a creat aplicatia pentru a oferi utilizatorilor sai access la toate functiile site-ului cat mai repede, in absenta unei aplicatii oficiale dezvoltate de Google pentru Windows Phone.

YouTube Windows Phone

Negocierile dintre cele doua companii au avut ca rezultat revenirea aplicatiei YouTube in Windows Phone Store, iar noua versiune include si un update. In afara de functiile similare aplicatiilor pentru alte platforme, YouTube pe Windows Phone are si optiuni speciale, inclusiv posibilitatea de a crea Live Tiles pe ecranul principal din clipuri video, playlist-uri, canale si chiar cautari.

Aplicatia YouTube pentru Windows Phone este compatibila si cu aplicatia Kid's Corner, care ofera unelte simple de a restrictiona accesul copiilor la clipuri video nepotrivite pentru varsta lor.

Sursa: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatie youtube windows phone youtube windows store aplicatie youtube microsoft
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google