Analisti: iPad Mini, cel mai mare cosmar al concurentilor Apple

de Liviu Petrescu | 11 octombrie 2012

Analistii gresesc de multe ori, dar pentru conturarea unei imagini de ansamblu asupra unei lansari viitoare este indicat sa iei in calcul orice fel de estimari. Astazi, iPad Mini este in atentia tuturor, asa ca si analistii vin cu estimari asupra succesului tabletei Apple care urmeaza sa fie lansata peste cateva zile: noul iPad Mini ar putea fi cel mai mare cosmar al concurentilor Apple.

Punctul forte al Apple nu a fost niciodata pretul mic, ci calitatea insotita de un marketing impecabil. Daca iPad Mini nu dezamageste din acest punct de vedere, pretul mai mic al altor tablete nu va conta, iar noua tableta Apple ar putea fi un cosmar pentru device-urile Android cu marime similara, crede analistul Steve Wu, citat de ZDNet.

Analisti: iPad Mini va fi cel mai mare cosmar al concurentilor Apple

Cat despre vanzari, cei mai multi analisti estimeaza vanzari de 17-18 milioane de iPad Mini pana la inceputul lunii decembrie, alaturi de alte alte 22,3 milioane pana la inceputul lui martie 2013.

Chiar daca Amazon si Google isi comercializeaza tabletele la numai 199 dolari, tableta Apple ar putea inregistra vanzari excelente si cu un pret de 299-349 dolari, spun analistii.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple ipad mini lansare ipad mini ipad 7 inci
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google