Amazon ataca Apple. Kindle Fire HD comparat cu iPad mini

de Liviu Petrescu | 30 octombrie 2012

Amazon a pornit o campanie de promovare Kindle Fire HD in care ataca noul iPad Mini. Amazon incearca sa convinga potentialii cumparatori ai unei tablete de 7 inci ca un Kindle Fire HD ofera "mult mai mult pentru mult mai putin" decat iPad mini.

Avantajul pretului de 199 dolari pentru un Kindle Fire HD fata de 329 dolari pentru iPad Mini este punctul principal al reclamei, insa Amazon sustine si ca tableta Kindle Fire HD are un ecran mai bun decat nou iPad mini, scrie Geek.

Amazon ataca Apple. Kindle Fire HD comparat cu iPad mini

Noul iPad mini cu ecran de 7,9 inci cu rezolutie 1024x768 cu densitate a pixelilor de 163ppi, in timp ce Kindle Fire HD reda continut HD, are 30% mai multi pixeli si o densitate 216ppi, sustine Amazon.

Argumentele companiei americane cu privire la comparatia dintre Kindle Fire HD si iPad mini sunt perfect valide, insa Amazon pare sa uite un lucru. Tableta Apple include un sistem de operare mai performant si ofera acces la peste 275.000 aplicatii pentru iPad in App Store.

Pretul i-ar putea convinge pe multi sa opteze pentru un Kindle, insa Apple nu-si face griji: pre-comenzile iPad mini au epuizat deja stocul initial.

(clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: kindle fire hd apple ipad mini kindle vs ipad
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google