Altex demareaza Black Friday de maine. Care sunt reducerile?

de Redactia Hit | 12 noiembrie 2014

Altex a anuntat oficial ca de maine da startul promotiilor de Black Friday in toate magazinele Altex si pe www.altex.ro.

Incepand de joi, 13 noiembrie, Altex va propune de reduceri de pana la 70% la peste 1000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari si mici, sisteme audio si jocuri, potrivit unui comunicat de presa. Campania promotionala este valabila in limita stocurilor disponibile.

"Incepem Black Friday mai devreme pentru a oferi posibilitatea clientilor nostri sa se bucure mai repede de produsul dorit. In plus fata de pretul cel mai mic pe care il pot gasi la noi, important este si ce inseamna aceste produse pentru clientii nostri – o viata mai usoara, mai amuzanta, plina de bucurii alaturi de cei dragi. Prin urmare am pregatit o oferta vasta, astfel incat cei care ne viziteaza sa poata testa si compara produsele. De asemenea, specialistii nostri le vor oferi toate informatiile necesare pentru a lua decizia corecta", au declarat reprezentantii Altex.

Reprezentantii companiei afirma ca au fost asigurate stocuri suficiente astfel incat clientii sa poata achizitiona produsele din oferta in toata aceasta perioada.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: black friday altex oferte pre black friday preturi reduse altex
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google