Alienware sporeste portabilitatea, performanta si ne propune periferice noi

de Redactie Hit.ro | 10 ianuarie 2022

de Vivian Lien

IT

Indiferent dacă esti pasionat de construirea unei lumi hiperrealiste sau de uciderea monstrilor, experientele incredibile sunt integrate în ADN-ul Alienware. Anul trecut, în beneficiul jucătorilor, atât ocazionali, cât si hardcore, am dus această experientă la noi înăltimi fascinante!

În 2021, am dezvăluit cele mai subtiri laptopuri de gaming de până acum, Alienware X-Series, cu performante de inginerie revolutionare la nivel de sistem, pentru a vă permite să jucati, oriunde, cele mai noi si mai bune titluri de jocuri pe PC. Am finalizat o reproiectare din interior spre exterior a desktopului nostru emblematic Alienware Aurora, îmbogătind experienta de gaming din toate punctele de vedere. Iar recent, am accelerat si mai mult evolutia cu marea prezentare a Concept Nyx, un proiect radical de skunkworks din laboratoarele Alienware, construit pe baza ideii de a permite mai multor jucători dintr-o locuintă să se joace pe orice dispozitiv, simultan si cu înaltă fidelitate.

Pe măsură ce numărul jucătorilor creste peste tot în lume si ne pregătim pentru noile lansări de jocuri extrem de asteptate în 2022, entuziasmul nu a fost niciodată mai mare, iar dezvoltarea si inovatia sunt pe măsură - inclusiv actualizări majore în întreaga noastră familie de mobilitate Alienware si în ecosistemul de periferice.

Continuăm cu o listă generoasă de noutăti. De la cel mai subtire laptop de gaming de 14 inci din lume la cel mai puternic laptop de gaming AMD Advantage de 17 inci de pe piată si până la primul monitor de gaming Quantum Dot OLED din lume, fiecare nou dispozitiv este plin de inovatii. Le vom puncta succint, dar puteti consulta linkurile de la sfârsit pentru mai multe detalii despre fiecare.

Miscă-te în timp ce esti în miscare

În calitate de jucător, care este prioritatea ta principală? Am proiectat si optimizat seria M si seria X pentru două tipuri de jucători: cei care apreciază puterea brută mai presus de orice (seria M) si cei care acordă prioritate mobilitătii, dar au nevoie si de cele mai noi tehnologii de joc (seria X). tinând cont de acest lucru, Alienware vine la CES 2022 cu echipamentul perfect pentru fiecare.

Esti un gamer mobil care îsi doreste o portabilitate excelentă? Nu căuta mai departe de noul Alienware x14. Cel mai subtire laptop al nostru de până acum a ajuns la această performantă datorită unui nou design inteligent al balamalei în curs de brevetare, care ne permite să împachetăm multe sub carcasă: de la suita noastră de tehnologii de răcire Alienware Cryo-Tech care optimizează performanta termică, la cea mai mare capacitate a bateriei Whr de pe un laptop de gaming de 14 inci, capabilă de peste 11 ore de redare video HDi.

Alienware x14 este primul laptop de 14 inci cu tehnologiile Advanced Optimus si G-SYNC de la NVIDIA - astfel încât durata de viată a bateriei este optimizată chiar si în timpul sesiunilor de jocuri imersive. Alienware x14 este, de asemenea, primul laptop Alienware care utilizează porturile Type-C exclusiv ca porturi de încărcare. Sub carcasă, puteti găsi cele mai recente procesoare Intel® Core™ H-series din a 12-a generatie si materialul nostru exclusiv de interfată termică, Element 31, pe lângă grafica Intel® Arc™ Graphics sau GPU-ul pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 3060 cu reglare a tensiunii în 7 faze. Este cu adevărat un partener pentru gameri, potrivit pentru orice mediu.

Pentru cei care îsi doresc ecrane mai mari, dar cu aceeasi portabilitate, dezvăluim, de asemenea, actualizări cheie pentru Alienware x15 R2 si Alienware x17 R2 îmbunătătite, care includ un set complet nou de optiuni grafice uimitoare de la NVIDIA GeForce RTX™ 30 Series, procesoare Intel Core de a 12-a generatie, memorie mai rapidă (care rulează acum la viteze de până la DDR5 6400Mhz), iluminare AlienFX si alte caracteristici extraordinare pe care le veti aprecia!

Să trecem acum la laptopurile noastre de gaming din seria M. Pentru performante de gaming extreme care oferă un avantaj competitiv, Alienware m17 R5 depăseste concurenta, fiind cel mai puternic laptop de gaming AMD Advantage™ de 17 inchi din lume. Cu o multime de posibilităti AMD - procesoare AMD Ryzen™ seria 6000, grafică AMD Radeon™ RX, tehnologie AMD FreeSync™ Premium, AMD SmartShift MAX, tehnologie AMD Smart Access Memory™ si primul laptop disponibil care dispune de AMD SmartAccess Graphics - noul nostru m17 oferă o combinatie incredibilă de tehnologii de gaming hardware si software si care creează o experientă de gaming deosebită. La acestea adăugăm tehnologia de răcire Alienware Cryo-tech, pentru a sustine performante ridicate în sesiuni lungi de jocuri maraton, indiferent dacă e un joc indie preferat sau cel mai recent titlu AAA high-end.

Alienware m17 vă satisface simturile pe deplin: de la grafica remarcabilă cu o gamă impresionantă de optiuni de afisare care sustin o actiune fără lag, până la senzatia plăcută de "deep-click" a tastaturii mecanice CherryMX optionale, extrem de tactile. Oferim, de asemenea, modelul mid-size Alienware m15 R7, de 15 inci, disponibil fie cu procesoare AMD Ryzen™, fie cu procesoare Intel Core H-series de a 12-a generatie, care suportă acum cele mai recente GPU NVIDIA GeForce RTX 30-Series.

Experienta ta vizuală si sonoră tocmai a devenit mai bună. Întreaga familie de laptopuri Alienware este acum echipată cu Dolby Vision pentru un spectru complet în domeniul imaginilor si cu sunet spatial imersiv Dolby Atmos. Distingându-se printr-o luminozitate incredibilă, culori mai vibrante, contrast mai puternic si detalii mai bogate, împreună cu sunete care se miscă în jurul tău cu precizie tridimensională, vei avea mereu senzatia că esti cu adevărat în interiorul jocului.

(Dacă nu l-ati văzut încă, consultati cel mai recent concept pe care l-am dezvăluit - Concept Polaris - care este varianta noastră de gaming eGPU. Acest concept reprezintă modul în care am putea reimagina si mai multe optiuni de performantă pentru jucătorii mobili si extinderea potentială a ecosistemului de jocuri).

Trăieste la viteză maximă

Alienware le oferă clientilor nostri cel mai bun echipament de luptă si duce experienta de gaming la un nivel cu totul nou cu noile sale periferice. Proiectate pentru experiente de vizionare iesite din comun, o calitate a sunetului de top, functii personalizabile si ergonomie - aceste noi periferice vă vor oferi performantă maximă în timpul jocului.

Să începem cu primul monitor de gaming Quantum Dot OLED din lume! Pentru jucătorii amatori de jocuri de curse, de simulatare sau de actiune si aventură, sau pentru cei care fac streaming pe Twitch si dezvoltatorii de continut, suntem încântati să vă prezentăm monitorul de gaming Alienware 34 Curved QD-OLED (AW3423DW), care a obtinut CES Innovation Award Honoree. Această bestie mare si frumoasă oferă o performantă uimitoare a culorilor si o luminozitate ridicată, cu imagini clare si cristaline pentru o experientă de joc captivantă.

Dar ce este mai exact tehnologia Quantum Dot OLED (QD-OLED) si de ce ar trebui ne intereseze? Un display QD-OLED combină calitătile impresionante ale imaginii OLED cu tehnologia Quantum Dot pentru a oferi culori vibrante, reale, inclusiv o uniformitate consistentă a culorilor, un spectru larg al culorilor, o luminozitate incredibilă si o fiabilitate OLED pe care o sustinem cu o garantie hardware limitată de 3 ani care acoperă OLED burn-in. (Pentru detalii mai tehnice, urmăreste videoclipul de mai jos).

Insert video

Combinati aceste performante cu panoul elegant si curbat 1800R, accentuat de noul design Legend 2.0 si veti obtine o adevărată frumusete care nu seamănă cu nimic altceva. si nu ne oprim aici:

Proiectată pentru un gaming fără lag, grafica sa fluidă este posibilă datorită timpilor de răspuns rapid de 0,1 ms de la Gray la Gray, ratei de reîmprospătare de 175 Hz (nativă) si certificării NVIDIA G-SYNC® ULTIMATE.

Pentru creatorii de continut si dezvoltatorii de jocuri care au nevoie de o acuratete precisă a culorilor, presetarea modului Creator Mode îti permite să alegi între spectrele DCI-P3 (nativ) si sRGB si să ajustezi nivelurile gamma.

ComfortView Plus, certificat TUV, reduce emisiile nocive de lumină albastră (aspect important pentru sesiunile maraton de jocuri) fără a sacrifica niciuna dintre culorile strălucitoare QD-OLED, în timp ce iluminarea AlienFX de pe spatele monitorului poate fi personalizată pentru estetica potrivită.

Căstile de jocuri Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset (AW920H), de asemenea recompensate cu CES Innovation Award Honoree, contribuie la confortul în timpul jocului. Mostenind designul nostru Legend 2.0, sunt cele mai confortabile căsti ale noastre, cu o siluetă mai subtire, cu piele ecologică si spumă cu memorie. Încorporând functia de anulare activă a zgomotului ambiental, oferind sunet multidimensional imersiv (alimentat de Dolby Atmos!), cu comenzi tactile integrate si conectivitate versatilă, acest set de căsti este perfect pentru jocuri pe PC si mobil, precum si pentru muzică si divertisment. si ar fi o ratare să nu mentionăm acest lucru: doar 15 minute de încărcare rapidă redă 6 oreiii de utilizare, iar o încărcare completă permite până la 55 de oreiii de joc.

 

Dacă iei în mână mouse-ul de gaming wireless Alienware Tri-Mode (AW720M) vei remarca greutate optimizată la 89 g. Vine cu un nou design mai zvelt, ambidextru 3D si iluminare RGB AlienFX iconică. Senzorul său optic de ultimă generatie, de 26.000 DPI asigură performanta de nivel înalt pe care o asteptati de la un mouse de gaming.

Cu performantă la un nivel superior, acest mouse de gaming vine, de asemenea, cu tehnologia de măsurare a latentei sistemului NVIDIA Reflex, ceea ce înseamnă că puteti începe fiecare meci stiind că PC-ul dumneavoastră functionează la cea mai mică latentă posibilă a sistemului atunci când este asociat cu afisajele NVIDIA G-SYNC. Ca să nu mai vorbim de faptul că oferă mai multe moduri de conectivitate si până la 15 ore iii de joc cu o încărcare de 5 minute sau până la 140 de ore de joc atunci când este complet încărcat.

 

Preturi si disponibilitate

 

În curând, în această iarnă:

Alienware x14 de la 1.799 USD.

Alienware x15 R2 de la 2.199 USD.

Alienware x17 R2 de la 2.299 USD.

Alienware m15 R7 cu procesoare Intel de la 2.099 USD.

Pretul monitorului de gaming Alienware 34 Curved QD-OLED (AW3423DW) urmează să fie confirmat în apropierea datei de livrare.

Căstile de jocuri Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset (AW920H) de la 199,99 USD.

Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Mouse (AW720M) de la 149,99 USD.

 

În curând, în această primăvară:

Alienware m15 R7 cu procesoare AMD de la 1.499 USD.

Alienware m17 R5 cu procesoare AMD de la 1.599 USD.
_________________________________

 

Benchmark-ul bateriei pentru redare video: Alienware x14 testat cu Intel Core i7-12700H din a 12-a generatie, 32 GB de RAM, 1 TB SSD si grafică NVIDIA GeForce RTX 3060. Testare realizată de laboratoarele Dell în în decembrie 2021, folosind aplicatia Microsoft Movies & TV. Durata reală de viată a bateriei poate fi semnificativ mai mică decât rezultatele testului si variază în functie de configuratia si utilizarea produsului, de software, de utilizare, de conditiile de functionare, de setările de gestionare a energiei si de alti factori. Durata maximă de viată a bateriei va scădea cu timpul. Numărul de wati/oră (WHr) declarat nu reprezintă o indicatie a duratei de viată a bateriei.

Tehnologia AMD FreeSync™ necesită grafică AMD Radeon™ si un display care acceptă tehnologia FreeSync, certificată de AMD. Tehnologia AMD FreeSync™ Premium adaugă cerinte de compensare obligatorie a framerate scăzută si o rată de reîmprospătare de cel putin 120 Hz, minimum FHD. Tehnologia AMD FreeSync™ Premium Pro adaugă cerinte pentru ca ecranul să îndeplinească testele de conformitate AMD FreeSync Premium Pro. Consultati www.amd.com/freesync [amd.com] pentru detalii complete. Confirmati capacitatea cu producătorul sistemului dumneavoastră înainte de cumpărare.

Activarea tehnologiei Smart Access Memory necesită un GPU AMD Radeon RX 6000 series sau RX 5000 series, un procesor Ryzen 5000 sau 3000 series (cu exceptia Ryzen 5 3400G si Ryzen 3 3200G), o placă de bază 500 series cu cea mai recentă actualizare BIOS si kituri AMD Desktop (4800S Series si ulterior). BIOS-ul necesită suport pentru AGESA 1.1.0.0 sau o versiune mai recentă. Descărcati cel mai recent BIOS de pe site-ul web al furnizorului. Pentru informatii suplimentare si cerinte de sistem, consultati https://www.amd.com/en/technologies/smart-access-memory. GD-178

Se găseste numai în configuratiile care utilizează procesoare AMD Ryzen 9 si grafică AMD Radeon RX 6850M XT.

Durata de viată a bateriei poate varia în functie de setări sau de utilizare

i Local video playback battery benchmark: Alienware x14 tested with 12th Gen Intel Core i7-12700H, 32GB RAM, 1TB SSD, and NVIDIA GeForce RTX 3060 graphics. Testing conducted by Dell labs in in December 2021 using the Microsoft Movies & TV app. Actual battery life may be significantly less than the test results and varies depending on product configuration and use, software, usage, operating conditions, power management settings and other factors. Maximum battery life will decrease with time. The stated Watt Hour (WHr) is not an indication of battery life.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google