Ai un iDevice cu jailbreak? Vezi cele mai bune surse pentru Cydia

de Liviu Petrescu | 12 octombrie 2012

Motivul principal pentru jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch este dat restrictiile impuse de Apple pe propriile gadgeturi prin iOS. Daca ai decis sa apelezi la Cydia pentru a descarca aplicatii pe iDevice-ul tau cu jailbreak, iata cele mai bune 5 surse, adunate de Geek.

Comunitatea de dezvoltatori pro-jailbreak pe iPhone sau iPad este tot mai mare, dar inainte sa iei in considerare aceasta modificare a gadgetului propriu nu uita sa tii cont de cel mai important aspect. Jailbreak-ul in sine este legal, dar in cazul aplicatiilor ce sunt oferite in App Store contra cost, descarcarea prin Cydia cu un crack ce le face disponibile gratuit este ilegala.

Continutul piratat oferit de unele surse Cydia te poate transforma intr-o tinta a luptei impotriva pirateriei online.

Ai un iDevice cu jailbreak? Vezi cele mai bune surse pentru Cydia

1. PwnCenter

Pentru cei mai multi utilizatori ai unui gadget Apple cu jailbreak, aspectul este la fel de important ca si functionalitatea. PwnCenter include o selectie uriasa de elemente ce te ajuta sa schimbi aspectul iOS pe iPhone sau iPad.

Oferta din PwnCenter include diferite teme, imagini de fundal, dar si sunete de apel, care te ajuta sa-ti optimizezi gadgetul ca unicat, intre milioanele de gadgeturi Apple identice.

Ai un iDevice cu jailbreak? Vezi cele mai bune surse pentru Cydia


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatii cydia iphone aplicatii cydia ipad jailbreak cydia apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google