VIDEO: Adobe rezolva problema pozelor miscate

de Radu Eftimie | 13 octombrie 2011

Motion Blur-killer se numeste noua functie pe care Adobe promite s-o scoata din faza experimentala in curand si sa o puna la dispozitia utilizatorilor. Aplicatia ajuta la eliminarea oricarei neclaritati din fotografiile miscate accidental, potrivit Gizmodo.

Functia pe care Adobe a prezentat-o in cadrul conferintei Adobe MAX 2011 va fi mana cereasca pentru cei care nu reusesc sub nicio forma sa tina nemiscat aparatul foto atunci cand fac o fotografie.

La urma urmei cat poate sa fie de eficient si stabilizatorul de imagine cu care vine dotata camera foto? Are si el niste limite. Functia Adobe il va inlocui in post procesarea imaginii in Photoshop.

Noul feature prezentat de Adobe este incredibil pentru ca din doar cateva clicuri de mouse o imagine miscata este analizata de program, iar Photoshop-ul va putea "discerne" cum a fost stricata fotografia.

Imaginea va fi reparata de functia Motio Blur-killer prin refacerea in sens invers a traseului miscarii accidentale a aparatului. Precizam totusi ca Motion Blur-killer nu va repara si fotografiile care sufera de neclaritate din cauza setarilor proaste ale aparatului.

Urmariti un clip cu o demonstratie a Motion Blur-killer:

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google