Acumulator portabil de capacitate mare de la ADATA, PV110. Incarca o tableta si un smartphone simultan

de Redactia Hit | 14 iulie 2014

ADATA Technology, unul dintre producatorii de module DRAM si produse NAND Flash, a anutat lansarea pe piata a unui acumulator portabil, ADATA PV110, prezentat initial in cadrul expozitiei Computex 2014.

Trebuie sa precizam ca desi comunicatul de presa local anunta lansarea oficiala a produsului, nu avem inca un pret pentru noul gadget (disponibil comercial, de fapt, de la inceputul acestei luni, in Taiwan).

ADATA PV110 ofera o capacitate de 10400mAh si o iesire USB dubla de 3.1A pentru incarcare rapida, si este pretabil atat reincarcarii smartphones cat si a tabletelor.

ADATA PV110 dispune de doua porturi USB, (3.1A = 2.1A + 1A), suficient pentru o incarcare rapida si simultana a doua dispozitive (smartphone-uri si tablete).

Capacitatea de 10400 mAh permite 5 incarcari complete pentru smartphone-uri si 1,5 pentru tablete.

Incarcatorul are dimensiuni de 102 x 77 x 21,5 mm si o greutate de 260 grame.

Despre design nu vom vorbi prea mult, il aveti in imagini, dar precizam ca gadgetul are o carcasa din aluminiu si ca vine in culorile titan, aur, roz si albastru.

PV110 ofera sase nivele de protectie: la supra-incalzire, protectia la scurt-circuit, protectia la supra-tensiune, protectia la supra-incarcare, protectia la supra-descarcare si protectia la supra-curent.

Cum va spuneam si la inceput, din pacate nu avem un pret pentru device si nici o data de lansare comerciala pe piata din Romania. Vom reveni cu o actualizare, in cazul in care apar informatii noi.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: adata pv110 incarcator portabil tablete incarcator portabil capacitate mare ADATA Technology
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google