ABOUT YOU angajeaza specialisti IT pentru centrul de dezvoltare software de la Cluj

de Redactie Hit.ro | 20 octombrie 2022

angajare specialisti IT dezvoltare software

ABOUT YOU, compania fashion-tech, angajeaza specialisti IT pentru TECH Hub-ul (centrul de dezvoltare software) deschis in primavara acestui an la Cluj. Fiind una dintre platformele de e-commerce cu cea mai rapida crestere din Europa, ABOUT YOU se extinde rapid si isi propune sa devina unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul software/IT. In Romania, compania este in cautarea unui numar mare de programatori Backend, Frontend, Fullstack, cu experienta in tehnologii precum: PHP, Golang, NodeJS, React, VueJS sau Dart/Flutter.

ABOUT YOU a intrat pe piata din Romania in 2019 si de atunci le ofera clientilor branduri extraordinare si o experienta de cumparare personalizata, iar de curand, compania a deschis un centru de dezvoltare software la Cluj, prin care sustine comunitatea locala de IT si atrage talentele din Romania. Angajatii vor avea oportunitatea sa lucreze la una dintre companiile de e-Commerce cu cea mai rapida crestere din Europa (peste 45 milioane de clienti unici prezenti in cele 26 de piete europene) si, in acelasi timp, sa contribuie la dezvoltarea uneia dintre cele mai mari platforme de e-commerce cu o infrastructura bazata pe Cloud alaturi de SCAYLE Commerce Technology. Mai mult, echipele din Romania vor lucra cot la cot cu programatorii  din Germania si restul tarilor unde compania are TECH-Hub-uri.

Centrul de dezvoltare software de la Cluj este situat in cladirea Central Business Plaza de pe strada Ploiesti 9. Gandit si adaptat dupa modelul hibrid de lucru, TECH Hub-ul a fost special amenajat sa ofere viitorilor angajati flexibilitatea si toate functionalitatile de care au nevoie, din punct de vedere logistic si relaxare. 

„Anul acesta ne-am propus sa crestem si sa investim puternic in divizia tech, care este si nucleul companiei noastre. Impreuna cu SCAYLE, compani de software B2B, care asigura toata infrastructura de e-commerce necesara atat pentru noi cat si pentru brandurile si retailerii ABOUT YOU, avem toate sansele sa reusim acest lucru. Primul pas a fost sa deschidem birouri dincolo de granitele germane, momentan suntem prezenti pe piata din Croatia si Romania, unde vrem sa ne extindem echipa. In Romania, suntem in cautare de specialisti software care vor contribui direct la experienta de cumparare a clientilor ABOUT YOU din intreaga lume. Ne dorim ca noii angajati sa simta ca au acces la oportunitati de dezvoltare, la tehnologii de ultima generatie, ca pot invata si impartasi cunostinte cu echipa tech globala ABOUT YOU”, a declarat Iulia Ioana Druta, local HUB Manager About You. 

Chiar daca TECH Hub-ul din Romania  are sediul la Cluj, membrii echipelor isi vor putea desfasura activitatea de oriunde, indiferent de orasul sau tara in care se afla. Mai mult, compania de fashion-tech ofera aceleasi beneficii, oportunitati de cariera si acces la cursuri de dezvoltare profesionala tuturor angajatilor. 

Mai multe detalii despre oportunitatile de angajare gasiti pe website-ul companiei in sectiunea de cariere (https://corporate.aboutyou.de/en/career).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google