7 tehnologii care au revolutionat lumea

de Radu Eftimie | 26 octombrie 2011

O abundenta a inovatiei, o sclipire a imaginatiei si cucerirea totala a pietei. Vorbim despre 7 tehnologii in spatele carora se gasesc 7 companii care au reusit sa schimbe in mod iremediabil piata tehnologica si viata noastra a tuturor.

Apple, Google, Skype, Zynga, Tata Motors, Netflix si Pandora sunt cele 7 companii care au speriat lumea in cel mai bun sens al cuvantului si au dictat tendintele de consum cele mai vizibile pe piata in acest moment. Focus.com a realizat o analiza excelenta pe care va invitam sa o parcurgeti impreuna cu noi.

Apple si iPad-ul sau

Apple a fost compania care a reusit fara indoiala sa dovedeasca faptul ca tabletele PC (iPad) pot concura cu portabilele asa-numite clasice - laptopurile, netbook-urile etc.

Apple a castigat pariul cu industria, impulsionand segmentul tabletelor PC atat de mult incat nimeni nu pare sa poata, cel putin pana acum, sa schimbe ierarhia in domeniu.

Apple ramane lider pe piata tabletelor cu o cota de 68,3%, in ciuda celui mai mare pret de comercializare pe care il practica.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google