7 argumente pro Nokia Lumia 920

de Liviu Petrescu | 12 septembrie 2012

Lansarea noilor telefoane Nokia Windows Phone 8 a fost marcata de controverse legate de reclame, iar pretul actiunilor companiei finlandeze a continuat sa scada, dar aceste probleme nu trebuie sa umbreasca avanatajele aduse de noua generatie Nokia Lumia. Iata 7 argumente pro Nokia Lumia 920, adunate de ZDNet.

Scandalul Nokia legat de reclame mincinoase pentru Nokia Lumia 920 a fost determinat de o eroare umana ce nu diminueaza insa avantajele oferite de noul telefon, chiar daca acestea au fost exagerate in campania de marketing.

Nokia Lumia 820 este un telefon bun, dar Lumia 920 este smartphone-ul cu care compania finlandeza se mandreste cel mai mult. Iata cele mai puternice argumente pentru care merita sa cumperi un Nokia Lumia 920.

7 argumente pro Nokia Lumia 920

1. Ecranul PureMotion HD+

Dupa ecranul ClearBlack folosit de Nokia Lumia 900, compania finlandeza a perfectionat tehnologia sa de iluminare a ecranului, ce ar putea fi cea mai performanta de pe piata.

Ecranul PureMotion HD+ ajusteaza luminozitatea si culorile in functie de mediul ambiant, poate fi controlat si cu unghiile sau cu degetele prin manusi groase.

7 argumente pro Nokia Lumia 920


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nokia lumia 920 windows phone 8 aplicatii lumia 920
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google