5 carcase care prelungesc viata bateriei unui iPhone

de Radu Eftimie | 8 noiembrie 2011

Nu putini sunt cei care se plang de autonomia scazuta a bateriei iPhoneului pe care il au. Fie ca vorbim dspre prima generatie a telefonului Apple, fie despre celelalte care au urmat primului pas in revolutionarea telefoniei mobile, majoritatea utilizatorilor se declara nemultumiti de cat tine acumulatorul smartphone-ului lor.

A fost de ajuns pentru ca alte companii sa propuna fanilor Apple fel de fel de accesorii care promit sa mareasca durata de viata a iPhone-ului. Si, cum pana si cea mai recenta generatie de iPhone, 4S, are niste probleme legate de baterie, Mashable a realizat un clasament al celor mai recomandate accesorii menite sa prelungeasca viata telefonului vostru cu iOS. Este vorba despre carcase speciale pentru iPhone 4 si iPhone 4S.

PhoneSuite Elite (pret 79,95 dolari)

Pentru aproape 80 de dolari, PhoneSuite Elite promite ca va dubla durata de viata a bateriei iPhone-ului vostru. Husa speciala de la PhoneSuite Elite masoara 17 mm, este rezonabila ca dimensiuni in sensul ca nu va face telefonul sa arate chiar ca o caramida si poate asigura pana la 15 ore de vorbit cu smartphone-ul si pana la 44 de ore de ascultat muzica.

In plus, incarca bateria iPhone-ului in doua ore si va ofera posibilitatea de a alege pe baza carei alimentari va functiona el: pe bateria interna sau pe cea a husei.

5 carcase care prelungesc viata bateriei unui iPhone


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google