12 noi aplicatii pentru Google Glass

de Bogdan Constantinescu | 25 iunie 2014

Google a avut grija ca inainte de inceperea conferintei anuale I/O sa lanseze mai multe aplicatii pentru Google Glass.

Astfel ca, incepand din aceasta saptamana lumea Google Glass va beneficia de si mai multe experiente. Intreaga colectie de noi aplicatii poate fi descarcata prin intermediul portalului MyGlass, practic o crestere cu 80% in ultimele 6 luni a aplicatiilor dedicate ochelarilor Google.

La nivel de muzica, de exemplu, MusicXmatch va va ajuta sa identificati muzica auzita in jurul vostru, Livestream sa transmiteti online ceea ce vedeti la un concert, iar Shazam va afisa numele artistului si piesei ce ruleaza. Cu 94Fifty Basketball veti putea vedea ce fac jucatorii preferati, Duolingo va ajuta sa invatati o limba straina prin intermediul lectiilor bine structurate, iar Goal.com va ajuta sa fiti la curent cu rezultatele si amanuntele de la Cupa Mondiala, ca tot suntem in pina desfasurare a ei.

Asa ca, daca sunteti deja posesor al unei perechi de Google Glass, nu aveti altceva de facut decat sa va indreptati catre portalul de profil si sa imbunatatiti experienta pe care o aveti cu device-ul celor de la Google.

Sursa: Slashgear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatii noi Google Glass lansare aplicatii Google Glass
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google