Update-ul pentru Windows 8.1 a ajuns online

de Bogdan Constantinescu | 7 martie 2014

Asteptatul update pentru Windows 8.1, programat pentru inceputul lunii aprilie, a ajuns online.

Iar de data aceasta sursa este una complet neasteptata: chiar Microsoft.

Dupa ce acum cateva zile a ajuns in stadiul RTM, se presupunea ca update-ul va urma calea fireasca: intai Microsoft, apoi abonatii MSDN si, in final, la public prin intermediul Windows Update.

Dar datorita instructiunilor detaliate puse la dispozitie de forumul MyDigitalLife, oricine poate beneficia de update-ul celor de la Microsoft. Acest lucru se poate face fie prin intermediul unui link direct, fie prin modificarea registrilor pentru a permite aparitia sa in Windows Update.

Editarea registrilor a permis update-ul pe un sistem de test, un Surface Pro cu Windows 8.1 Pro. De subliniat ca update-ul nu a functionat pe un desktop cu Windows 8.1 Enterprise.

Pachetul complet consta in sase update-uri, cel mai mare dintre ele continand Windows 8.1 Feature Pack. Pe un sistem de test ruland un Windows pe 64 de biti, marimea acestui download a fost de 761 Mb. Data fisierului de update corespunde cu data la care se estima ca Microsoft va finaliza update-ul. Cu toate acestea ar putea interveni unele schimbari minore pana la update-ul ce va fi lansat pe 7 aprilie.

Microsoft a refuzat sa comenteze acest lucru, purtatorul de cuvant al companiei rezumandu-se sa spuna ca "in curand va vom dezvalui toate detaliile referitoare la update".

In conditiile de fata, desi poate parea tentant, nu va recomandam sa faceti acest update, mai ales ca pana la lansarea sa oficiala nu mai avem foarte mult.

Sursa: Zdnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: update Windows 8 1 update Windows 8 1 Spring Update
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google