Firefox 24, lansat - vedeti ce aduce nou

de Liviu Petrescu | 18 septembrie 2013

Firefox 24 a ajuns in faza de update automat pentru toti utilizatorii browserului Mozilla. Noua versiune aduce numeroase imbunatatiri, in varianta Firefox 24 pentru desktop si in cea pentru gadgeturi Android.

Printre noutatile Firefox 24 se numara posibilitatea de a separa ferestrele de chat din retele sociale de cea principala si o optiune noua in meniul fiecarei file: "Close Tabs to the Right", care permite inchiderea simpla a mai multor file in acelasi timp.

Firefox 24

Consola de erori a fost inlocuita in Firefox 24 cu o consola pentru intregul browser care simplifica procesul de debugging, iar noua versiune are si imbunatatiri cosmetice pentru OS X 10.7, in stilul scrollbar al sistemului de operare creat de Apple.

In Firefox 24 pentru Android, Mozilla a implementat optiunea de sharing prin NFC si compatibilitatea cu WebRTC si a modificat meniurile oferind optiuni de acces mai rapid la platformele sociale pentru publicarea de continut, alaturi de la alte optiuni minore: limbi noi si Baidu ca motor de cautare default pentru utilizatorii din China.

Sursa: Mozilla

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: update firefox 24 noutati firefox 24 firefox 24 android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google