App Store ar putea oferi aplicatii pentru versiunile mai vechi de iOS

de Liviu Petrescu | 18 septembrie 2013

Una dintre noutatile aduse de iOS 7 ar putea fi posibilitatea de instalare a aplicatiilor speciale pentru versiunile mai vechi ale sistemului de operare Apple. Functia va fi utila in conditiile in care nu toate gadgeturile Apple sunt compatibile cu noul iOS.

Pana acum, daca un dezvoltator de aplicatii opera un update pentru cel mai nou iOS, versiunea mai veche a aplicatiei disparea complet din App Store. Apple ar putea insa oferi posibilitatea de descarcare a versiunii mai vechi a fiecarei aplicatii.

Apple App Store

Chiar daca cei mai multi utilizatori de iPhone, iPad si iPod Touch fac update-ul la noul sistem de operare destul de rapid dupa lansarea lui, gadgeturile mai vechi, ca prima generatie de iPad, nu mai sunt compatibile cu noile versiuni iOS. De exemplu, primul iPad nu a avut acces nici macar la iOS 6, ramanand la iOS 5.1.1.

Astfel, in locul unui refuz la incercarea de a descarca o aplicatie compatibila cu iOS 7, App Store va sugera descarcarea versiunii mai vechi, compatibile, daca aceasta exista. Apple nu a anuntat oficial noua optiune din App Store, dar aceasta ar putea debuta in curand.

Sursa: SlashGear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatii app store apple app store app store ios 6 app store ios 5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer