iPhone si iPad - Jailbreak-ul ar putea sa nu fie o idee atat de rea! Iata 5 motive

de Liviu Petrescu | 13 februarie 2013

Ultimul jailbreak al Evad3rs a facut furori. Optiunile de customizare nu surprind pe nimeni, dar jailbreak-ul pune la dispozitia userului un cu totul alt nivel de utilizare pentru iPhone si iPad. Iata 5 motive pentru care jailbreak-ul merita facut.

SBSettings: Scurtaturi la indemana

Noul jailbreak pentru iPhone 5 si toate celelalte gadgeturi Apple de ultima generatie rezolva problema setarilor care in mod normal sunt accesibile cu greu in meniuri complexe. Aplicatia gratuita SBSettings, disponibila in Cydia, permite utilizatorului sa isi puna la indemana setarile importante, precum cele pentru deschiderea si inchiderea conexiunii Wi-Fi.

WinterBoard: Optimizare prin teme si icon-uri

Cei care instaleaza jailbreak iOS 6.1 pot uita de vechiul look al telefonului. Aplicatia gratuita WinterBoard ofera optiuni complexe de optimizare cu teme si iconite inedite.

Nitrous: Imbunatatirea vitezei de navigare

Disponibila in Cydia la pretul de 0,99 dolari, aplicatia Nitrous extinde functionalitatea excelenta Nitro JavaScript la toate aplicatiile, in ciuda dorintelor Apple care o pastra doar pentru aplicatiile proprii, ca Safari si iBooks.

Dashboard X: Creare de widgeturi transparente

Dashboard X costa 1,99 dolari, dar permite utilizatorilor sa creeze widgeturi transparente prin care pot controla muzica, luminozitatea ecranului, conectivitatea si altele intr-un mod similar device-urilor ce ruleaza Android.

Auxo: Navigare intre aplicatii

Desi iOS-ul Apple are un task switcher care poate fi accesat prin dubla apasare o butonului fizic "Home", functia nu este foarte avansata. Auxo, in schimb, ofera navigare avansata intre aplicatiile rulate pe device-ul Apple. De exemplu, aplicatia permite atat accesul pentru schimbarea aplicatiilor, cat si o serie de optiuni de control pentru luminozitatea gadgetului, conectivitate sau schimbarea setarillor pentru playback multimedia. In plus, Auxo permite stergerea mai multor aplicatii simultan. Auxo costa 1,99 dolari

Sursa: ZDNet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: jailbreak iphone 5 jailbreak ipad mini jailbreak ios 6 1
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google