iOS 8 va veni cu imbunatatiri majore in ceea ce priveste hartile

de Bogdan Constantinescu | 12 martie 2014

Hartile puse la dispozitie de Apple au fost mereu un subiect de discutie.

Subiect extrem de aprins daca ne gandim doar la clipa in care Apple a decis sa scoata din iOS 6 continutul Google. Iata ca Apple se gandeste acum, conform unor surse, sa imbunatateasca Maps pentru iOS 8, inclusiv prin includerea unor noi optiuni obtinute prin achizitia unor companii ca BroadMap, Embark sau HopStop. Apple planuieste sa includa mai multe puncte de interes, oferind posibilitatea de a gasi mai usor locuri ca aeroporturi, parcari, statii de autobuz sau autostrazi. De asemenea, se pare ca si experienta grafica va fi alta, permitand utilizatorului sa gaseasca mai usor strazile cautate.

Dar cea mai importanta imbunatatire a hartilor din iOS va sosi la nivelul traficului public. Integrat in iOS 5, acesta a disparut odata cu scoaterea din iOS 6 a continutului Google. iOS 8 va include date despre metrou, trenuri si autobuze, ca si despre principalele rute catre aeroporturi. Desigur, la inceput aceste date vor fi disponibile pentru orase mari cum sunt New York, San Francisco sau Los Angeles, dar compania a anuntat va extinde acest lucru la nivel national si, pe cat se poate, international.

In ceea ce priveste lansarea iOS 8, se asteapta ca aceasta sa fie anuntata in vara, la WWDC, iar utilizatorii sa beneficieze de update undeva, la finalul toamnei.

Sursa: Electronista Afla ce s-a intamplat cu site-ul Electronista!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iOS 8 Apple harti iOS
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google