iOS 7 va fi disponibil din 10 septembrie pentru toate gadgeturile Apple compatibile

de Liviu Petrescu | 28 august 2013

Noul sistem de operare mobil iOS 7, prezentat de Apple in varianta beta inca din luna iunie, va fi disponibil pentru toate gadgeturile compatibile incepand cu data de 10 septembrie, cand va fi lansat si noul iPhone.

Confirmarea datei de lansare vine dintr-un email intern al companiei NUANCE, care a dezvoltat motorul de control vocal al asistentului virtual Siri.

iOS 7 aduce un design complet nou, dupa ce primele 6 versiuni ale sistemului de operare au utilizat elementele grafice create in 2007, odata cu lansarea primului iPhone.

iOS 7

Lansarea iOS 7 odata cu noul sau noile iPhone pare garantata, dar nu toate gadgeturile Apple vor beneficia de functionalitate completa sau macar de noua interfata. iOS 7 este compatibil cu iPhone 4 si modelele mai noi, cu iPad Mini, cu iPad 2 si modele mai noi si cu iPod Touch, generatia a 5-a, dar gadgeturile mai vechi vor pune la dispozitia utilizatorilor un numar limitat de functii noi.

In afara de interfata moderna, noutatile iOS 7 includ un Safari imbunatatit, un nou Control Center care ofera acces rapid la mai multe optiuni importante, imbunatatiri pentru functionalitatea camerei foto si multe alte functii noi.

UPDATE: Apple a amanat lansarea iOS 7 pentru data de 18 septembrie. Sistemul de operare va fi disponibil pentru gadgeturile mai vechi Apple cu 2 zile inainte de disponibilitatea iPhone 5S si 5C.

Sursa: GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare ios 7 lansare iphone 5s noutati ios 7
spacer
Opiniile cititorilor
spacer