iOS 7 a sosit odata cu iTunes 11.1. Vedeti noutatile

de Liviu Petrescu | 19 septembrie 2013

Lansarea iOS 7 s-a dovedit un succes atat de mare pentru Apple incat serverele companiei nu au putut face fata cererilor de download a pachetului de instalare de 1,24GB. Sosit odata cu noul iTunes 11.1, sistemul de operare mobil este laudat in cea mai mare parte de utilizatori, dar pentru un numar redus a adus si inevitabilele probleme cu bateria.

Dotat cu prima interfata grafica noua de la lansare iOS, noua versiune a sistemului de operare ofera si schimbari majore "sub capota". Cele mai importante sunt Notification Center si Control Center, care ofera acces mai rapid la cele mai utilizate functii, chiar si in lock screen.

Disponibil pentru iPhone 4, 4S, 5, 5C si 5S, alaturi de cea mai noua generatie de iPod Touch si tabletele iPad 2, 3, 4 si iPad mini, iOS 7 aduce un design minimalist si schimba practic intreaga "fata" a gadgeturilor. Ecranul se deschide si se inchide acum treptat, iar Apple a adaugat chiar si functia de lanterna (prin flash), disponibila direct in Control Center.

Multe dintre optiunile noi oferite de noul iOS 7 erau deja prezente pe smartphone-uri Android si Windows Phone, motiv pentru care noul sistem de operare a fost acuzat de lipsa de inovatie, dar deocamdata reactiile sunt in general pozitive. Cat despre problemele de autonomie a bateriei, sunt deja o obisnuinta la fiecare update iOS, dar par sa afecteze un numar mai mic de utilizatori decat la introducerea iOS 6.

iTunes 11.1 nu ofera schimbari majore pe desktop, fiind un update destinat introducerii functiei iTunes Radio, pentru streaming de muzica, disponibila deocamdata doar in SUA.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple ios 7 noutati ios 7 lansare itunes 11 1
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google