Axigen lanseaza o noua versiune cu protectie antispam

de Alex Hanea | 8 octombrie 2008

Gecad Technologies, producatorul solutiei de mesagerie electronica Axigen, anunta lansarea versiunii comerciale 6.2 a Axigen Mail Server care include protectie antispam in timp real, prin integrarea tehnologiei de securitate de la Commtouch. Noua versiune aduce si alte importante functionalitati de securitate si de administrare delegata, dezvoltate de echipa Axigen.

 

spam3.jpg

Toate acestea, alaturi de performantele imbunatatite la raportare si optiuni avansate de delegare si de administrare a utilizatorilor de servicii webmail, asigura cresterea productivitatii companiei si securizarea la un nivel inalt a comunicarii prin email.

"Dorim sa directionam in continuare activitatea de dezvoltare pentru a raspunde cerintelor clientilor din segmentul Service Providers. De altfel, noile functionalitati de securitate, raportarea in timp real a performantelor legate de traficul de email dar si un mai bun control asupra celor mai mici detalii ale procesului de comunicare electronica ii va ajuta pe acesti furnizori sa extinda gama de solutii de tip SaaS (Software as a Service) si sa ofere servicii complexe si optimizate", declara Oana Bornaz, CEO la Axigen/Gecad Technologies.

Aflat la versiunea 6.2, Axigen Mail Server este tehnologia preferata de tot mai multi Service Providers (furnizori de servicii) si jucatori din industria telecom mondiala. In prezent, Axigen este distribuit de peste 160 de parteneri din 80 de tari, numarul clientilor depasind 10.000 in intreaga lume.

Noua versiune a fost creata conform planului de dezvoltare stabilit la finalul anului trecut, dar a beneficiat si de recentul parteneriat pe care Gecad Technologies l-a incheiat cu compania Commtouch, furnizor de tehnologii de securitate pentru web si email.

Sursa: Gecad Technologies

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google