Xbox Music se extinde pe Android si iPhone

de Liviu Petrescu | 10 septembrie 2013

Serviciul de streaming si vanzare de muzica Xbox se extinde pe toate platformele. Disponibil initial pe Xbox, Windows 8 si Windows Phone 8, Xbox Music a lansat si aplicatii pentru Android si iOS.

Serviciul de muzica din cloud care necesita un cont Xbox Music Pass este disponibil si pentru utilizatorii noi din Romania si pentru cei care au continuat sa utilizeze un Zune Music Pass. Alaturi de aplicatiile Android si iOS, versiunea web a Xbox Music permite si accesul celor care prefera OS X sau Linux.

Aplicatii Xbox Music Android si iOS

Accesul la muzica prin streaming sau pentru descarcare din Xbox Music este insotit de functii utile ca sincronizarea pe toate platformele conectate la contul Xbox Music Pass si crearea de playlist-uri. Optiunea de descarcare locala nu este inca disponibila pentru aplicatiile Android si iOS, dar va sosi in curand printr-un update, potrivit reprezentantilor Microsoft.

Deocamdata, aplicatia pentru iPhone nu este disponibila in magazinul iTunes Romania si nu exista o varianta speciala pentru iPad, dar utilizatorii Android au acces la Xbox Music prin Google Play.

Sursa: Remond Pie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: xbox music android xbox music iphone streaming xbox music
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google