Windows Phone 8 va primi un update in primavara

de Redactia Hit | 27 noiembrie 2012

Microsoft lucreaza deja la un update pentru Windows Phone 8. Update-ul are nume de cod Apollo + si va aduce cateva modificari minore sistemului de operare mobil de la Microsoft.

Update-ul va include cateva functii care lipsesc momentan din realeas-ul WP8. Este vorba despre suportul pentru retelele VPN si pentru update-urile OTA.

Apollo+ va mai aduce si eliminarea unor bug-uri precum cel care face instabila conexiunea WiFi pe anumite terminale cu Windows Phone 8.

Microsoft a recunoscut faptul ca s-a grabit sa lanseze Windows Phone 8, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care anumite functii au fost omise din versiunea initiala. Cel mai probabil, alte informatii referitoare la update-ul Apollo+ vor fi dezvaluite in cadrul MWC 2013 (Mobile World Congress).

Pe langa micile completari pe care Microsoft le va face la Windows Phone 8 prin update-ul Apollo+, speram ca producatorul sa rezolve si problemele ceva mai grave semnalate de mai multi utilizatori si care se refera la autonomie scazuta si reporniri aleatorii ale device-urilor  HTC si Nokia Lumia.

Sursa: GSMarena, The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows phone 8 update windows phone apollo plus update ota windows phone microsoft windows phone 8
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google