Windows 9 ar putea sosi in aprilie 2015

de Liviu Petrescu | 13 ianuarie 2014

Microsoft ar putea lansa urmatoarea versiunea majora de Windows in primavara lui 2015. Informatia este legata de conferinta Microsoft Build 2014, unde compania ar putea oferi primele detalii despre Windows 9.

In prezent, compania lucreaza la primul update pentru Windows 8.1, dar ar putea introduce in discutie Windows 9 la conferinta sa din luna aprilie, pentru a-i convinge pe clientii nemultumiti de actuala versiune sa dea o noua sansa sistemului de operare.

Windows 9

Microsoft nu a oferit deocamdata niciun detaliu oficial despre Windows 9, despre analistii se asteapta la o interfata Metro imbunatatita. Printre noutatile speculate se numara si posibilitatea de a rula aplicatiile Modern UI intr-o fereastra in modul desktop.

Compania lucreaza si la revenirea meniului Start in Windows, a carui absenta a adus numeroase critici pentru Windows 8. Vestea buna pentru fanii meniului clasic este ca acesta ar putea sosi chiar in urmatorul update Windows 8.1. Primele detalii oficiale despre Windows 9 sosesc insa abia in peste 3 luni, la conferinta Build 2014.

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare windows 9 microsoft windows 9 microsoft build 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google