Windows 8.1 va include un tutorial detaliat

de Liviu Petrescu | 13 august 2013

Noul Windows 8.1 ofera o optiune care ar putea grabi adoptarea sistemului de operare Microsoft. Tutorialul Windows 8.1 va fi prezent in versiunea finala, pentru a-i ajuta pe utilizatorii noi sa beneficieze la maxim de functionalitatea noua.

Cel mai nou build Windows 8.1 include si un tutorial, alaturi de sfaturi utile, care usureaza navigarea in sistemul de operare, mai ales pentru utilizatorii care nu au renuntat inca la Windows 7. Urmatorul build va fi cel RTM, care va ajunge la producatori in urmatoarele saptamani.

Windows 8.1 tutorial

Microsoft a inclus in versiunile mai vechi un "tur" al sistemului de operare, dar instructiunile de folosire au lipsit din versiunea finala Windows 8. Odata cu noul update Windows 8.1, compania a oferit solutii pentru mai multe nemultumiri ale utilizatorilor. De la revenirea butonului Start pana la tutorialul detaliat, Microsoft a facut eforturi pentru a optimiza noul sistem de operare cat mai bine.

Tutorialul Windows 8.1 include prezentari video care descriu functionalitatea de baza, dar utilizatorul va avea la dispozitie si sugestii de utilizare care apar automat in fiecare aplicatie de baza Windows.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tutorial windows 8 1 lansare windows 8 1 update windows 8 1
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google