Windows 8.1 ajunge la dezvoltatori prin MSDN si TechNet

de Liviu Petrescu | 10 septembrie 2013

Microsoft s-a razgandit cu privire la modul de lansare a Windows 8.1. Noul sistem de operare va ajunge la abonatii MSDN si TechNet chiar de astazi, inainte de lansarea publica planificata pentru 18 octombrie.

Nemultumirea dezvoltatorilor de aplicatii a convins Microsoft sa-si schimbe planul de lansare a noului Windows 8.1. Abonatii TechNet si MSDN vor avea acces la Windows 8.1 Core si Pro chiar de astazi, iar versiunile Enterprise vor fi disponibile pana la finalul lunii. Nu este prima oara in ultimul an cand Microsoft s-a razgandit in urma unei reactii negative.

Windows 8.1

Chiar daca a ajuns in stadiul RTM, Windows 8.1 ar putea sa nu fie cu adevarat "gata". Reprezentantii Microsoft sustin ca aplicatiile dezvoltate acum vor avea nevoie si de "finisare" dupa lansarea sistemului de operare in luna octombrie.

Cumpara de la Emag Microsoft Windows 8 Professional

Odata cu sistemul de operare, dezvoltatorii vor avea acces si la Visual Studio 2013 in versiunea Release Candidate, iar lansarea Windows 8.1 ar putea fi diferita de cele precedente, cu update-uri regulate pentru aplicatiile native in primele luni dupa premiera.

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare windows 8 1 windows 8 1 rtm windows 8 1 msdn windows 8 1 technet
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google