Windows 8.1 a ajuns la stadiul RTM

de Liviu Petrescu | 26 august 2013

Windows 8.1 RTM a fost finalizat, iar producatorii de electronice vor avea in curand acces la versiunea finala a sistemului de operare Microsoft. Dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii individuali vor mai avea insa de asteptat, pana in octombrie, cand Windows 8.1 va fi lansat public.

Roadmap-ul Microsoft a promis Windows 8.1 RTM pana la finalul lunii august, iar compania a respectat termenul. Noul build Windows are numarul 9600.16384.130821-1623, iar vestea finalizarii sistemului de operare soseste la scurt timp dupa anuntul retragerii iminente a lui Steve Ballmer de la conducerea companiei.

Windows 8.1 RTM

Deocamdata nu exista niciun anunt oficial cu privire la disponibilitatea Windows 8.1 RTM pentru abonatii MSDN sau TechNet, inainte de lansarea oficiala. Mai mult, Windows Server 2012 R2 nu va fi disponibil deloc inainte de 18 octombrie, data de lansare finala pentru noul 8.1.

Dezvoltat sub numele de cod "Blue", Windows 8.1 include mai multe modificari cerute de utilizatori, de la revenirea butornului de start pana la pornirea sistemului de operare direct in modul desktop, alaturi de tutoriale detaliate pentru userii neobisnuiti cu interfata Metro.

Sursa: ZDNet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows 8 1 rtm lansare windows 8 1 noutati windows 8 1
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google