Virus Shield, inselatoria din magazinul Google

de Bogdan Constantinescu | 8 aprilie 2014

Virus Shield a devenit destul de repede una dintre cele mai cumparate aplicatii de pe Google Play. Doar ca aplicatia celor de la Deviant Solutions s-a dovedit a fi o inselatorie de proportii.

Virus Shield afirma ca protejeaza informatiile personale de virusi, malware si spyware si ca, pe langa asta, imbunatateste si viteza de raspuns a telefonului. La final, desigur ca aplicatia afirma ca ruleaza in background fara sa deranjeze si ca are un impact minim in ceea ce priveste consumul de energie. Se prea poate sa nu consume prea multa energie, pentru ca Virus Shield nu face absolut nimic!

Aplicatia costa 3.99 dolari, a adunat mai bine de 10.000 de download-uri si este cotata cu 4.5 stele de mai bine de 1.700 de persoane, alte 2.607 recomandand la randul lor aplicatia. Android Police a descoperit ca ea nu face decat sa inlocuiasca un "X" rosu cu un simbol rosu de "check", treaba pentru care, suntem convinsi, chiar nu are nevoie de cine stie ce consum de energie.

Google a inlaturat-o deja din magazinul sau, dar asta nu ne poate opri sa nu ne intrebam daca nu ar fi nevoie de un control mai serios cand vine vorba de aplicatii acceptate in Play, cam ca in cazul magazinului Apple.

Sursa: Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatii Google false Virus Shield inselatorie antivirus fake Google Play
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google