VIDEO: Android Ice Cream Sandwich va fi lansat la 19 octombrie

de Radu Eftimie | 14 octombrie 2011

Samsung si Google au anuntat oficial ca lansarea Ice Cream Sandwich va avea loc in data de 19 octombrie, adica peste mai putin de o saptamana.

Zvonurile privind data lansarii Android ICS (Ice Cream Sandwich) si a telefonului Nexus Prime de la Samsung au fost confirmate chiar de catre cele doua companii care au trimis deja invitatii pentru evenimentul din 19 octombrie.

Si - apropo de invitatii - se pare ca Google a imprumutat din practica Apple de a trimite o invitatie cu skepsis si de a mentine misterul asupra ceea ce urmeaza sa se intample la eveniment. Invitatia nu face referire la lansarea ICS decat printr-o imagine a mascotei noului sistem de operare.

Foto / video: Android Ice Cream Sandwich va fi lansat la 19 octombrie

Lansarea Android va fi transmisa prin live streaming pe canalul YouTube al sistemului de operare. Ieri, Google a montat in campusul companiei, ce-a de-a cincea mascota Android, cea a Ice Cream Sandwich. Lansarea Android 4 si a telefonului Nexus Prime, stabilita initial pentru 11 octombrie, a fost amanata de Google si Samsung imediat dupa moartea lui Steve Jobs.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google