Utilizatorii de iPhone 5S si iPad Air (iOS 7) primesc primul Jailbreak untethered!

de Redactia Hit | 23 decembrie 2013

Utilizatorii de idevice-uri care au instalat cel mai recent sistem de operare mobil de la Apple, iOS 7, au parte de un "cadou" de sarbatori de la echipa evasiOn - un jaibreak untethered, atat pentru userii de Windows, cat si pentru cei de Mac. Trebuie totusi sa tineti cont ca versiunea de jailbreak este incompleta in acest moment.

Graba publicarii metodei de jailbreak aduce unele riscuri inerente de care trebuie sa tineti cont dupa cum avertizeaza si Jay Freeman (Saurik), care spune ca nu a avut inca timp sa testeze si modul in care se comporta Cydia, platforma neoficiala de aplicatii iOS.

Cumparati Apple iPhone 5S de pe The HIT Shop

In acelasi timp, dupa cum scriu majoritatea site-urilor internationale de tehnologie, evasiOn 7 nu este complet, iar experinta oferita de primul jailbreak untethered s-ar putea traduce inclusiv printr-o functionare cu probleme cel putin pe anumite iDevice-uri. Ceea ce stim pana acum este ca jailbreak-ul este disponibil inclusiv pentru iPad Air si pentru cea mai recenta versiune de iPhone (5S).

Cumparati iPad Air de pe The HIT Shop

Cum lucrurile par a se afla inca in stadiu de test, va recomandam sa mai aveti un pic de rabdare pana la instalarea evasiOn 7, mai ales ca marele pas a fost facut si ca urmatoarea versiune de jailbreak, testata inclusiv cu Cydia, va fi, cu siguranta, disponibila in curand.

Cei care vor sa se aventureze totusi cu acest jailbreak pot accesa linkul urmator: evasiOn 7

UPDATE: daca incercati noul jailbreak si intampinati probleme, cei de la Redmondpie ofera un mic tutorial pentru restaurarea iOS 7 si inlaturarea jailbreak-ului. Cititi mai multe detalii AICI.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: jailbreak ios 7 evasion 7 iphone 5S jailbreak ipad air jailbreak
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google