Urmatorul update major Windows Phone, programat pentru sarbatorile de iarna

de Redactia Hit | 4 martie 2013

Microsoft nu pare sa se grabeasca sa lanseze un update major pentru smartphone-urile care ruleaza sistemul de operarare mobil al companiei.

Posesorii celor mai noi device-uri cu Windows Phone 8 (Portico update) se pot astepta ca gigantul software sa ofere un nou firmware la sfarsitul acestui an.

Echipa Microsoft lucreaza in prezent pentru finalizarea celui mai ambitios proiect al diviziei. Este vorba despre Windows Phone Blue, care s-ar putea materializa in update-ul Windows Phone 8.5, de fapt actualizarea cu care utilizatorii se vor intalni in ultima parte a acestui an.

Windows Phone Blue este un build prin care echipa din Redmond incearca sa obtina o integrare totala a aplicatiilor care ruleaza pe toate platformele Windows si reprezinta pentru Microsoft un proiect extrem de important.

Chiar daca mai au de asteptat pana la sfarsitul anului pentru publicarea Windows Phone 8.5 (nume de cod Blue) fanii device-urilor ce ruleaza sistemul de operare al Microsoft vor beneficia ulterior de un calendar de update-uri ce vor avea o frecventa ridicata. Cel mai recent update important al Windows Phone 8 este Portico.

Surse: The Verge, Microsoft, Wmpoweruser

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows phone 8 update data lansare windows phone blue windows phone 8 5 update
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google