Update-ul Windows RT 8.1, blocat de Microsoft din cauza unor probleme

de Liviu Petrescu | 21 octombrie 2013

Sperantele Microsoft de a avea un upgrade eficient si usor la Windows RT 8.1 au fost spulberate. Compania a retras noul update din Windows Store la scurt timp dupa introducerea lui, pentru ca pe multe gadgeturi pur si simplu nu putea fi initiat.

Cu o eroare strecurata in codul care tine de Boot Configuration Data, noul Windows RT 8.1 a fost restras din Windows Store sambata, iar situatia nu a fost rezolvata nici pana in momentul redactarii acestei stiri. Microsoft si-a prezentat scuze pentru situatie, anuntand ca update-ul va deveni disponibil din nou "cat mai repede".

Windows RT 8.1

Problemele tehnice s-au transformat rapid intr-o lovitura de imagine pentru Microsoft. Compania a fost criticata pentru incapacitatea de a crea un update functional la Windows RT 8.1 mai ales prin prisma numarului redus de configuratii ale gadgeturilor Windows RT.

Compania sustine ca doar un numar mic de utilizatori a fost afectat de problema care blocheaza practic complet tabletele Windows RT, totusi retragerea temporara a update-ului afecteaza ciclul de upgrade planuit de companie intr-un mod stanjenitor.

Pentru instructiuni complete de "reparare" a unui gadget afectat de problema, consultati urmatorul tutorial.

Sursa: TechCrunch

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: update windows rt 8 1 update tablete windows rt update windows store
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google