Un update important Windows 8.1 ar putea sosi la primavara

de Liviu Petrescu | 9 ianuarie 2014

Site-ul rusesc Wzor a publicat mai multe imagini cu un update Windows 8.1, care ar putea sosi in cateva luni. Chiar daca nu va purta numele Windows 8.2, noul update va fi o varianta RTM a Windows, nu un simplu service pack.

Sosirea unui update pentru Windows 8.1 in primavara acestui an a fost confirmata de surse anonime din Microsoft de mai multe vreme, iar data de lansare ar putea fi chiar 1 aprilie. Data pare corecta, deoarece conferinta Microsoft Build 2014 are loc in acest an intre 2 si 4 aprilie.

Windows 8.1 Update

Noile imagini cu update-ul Windows 8.1 nu ofera nimic nou din punct de vedere al designului, dar lansarea Microsoft ar putea aduce cateva imbunatatiri importante.

Se pare ca update-ul software va fi disponibil gratuit pentru utilizatorii Windows 8.1, dar va fi disponibil si separat pentru clientii noi. Zvonurile despre noutatile din Windows 8.2 includ revenirea completa a meniului Start, iar Microsoft ar putea face o surpriza placuta utilizatorilor, prin lansarea lui chiar in urmatorul update.

Sursa: CNET

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: update windows 8 1 microsoft windows 8 1 microsoft build 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google