Ultrathin Touch Mouse T630 de la Logitech. Mouse cu stil

de Redactia Hit | 28 august 2013

 

Logitech a lansat primul sau mouse ultra portabil cu touch. Design-ul slim al Logitech Ultrathin Touch Mouse vine in completarea computerelor de ultima generatie.

Ultrathin Touch Mouse ofera un design slim, iar suprafata sa tactila are un finisaj extrem de neted datorita invelisului invizibil, ceea ce simplifica navigarea prin Windows si ofera acces rapid la toate functiile navigarii Multi-Touch in OS X.

Folosind Bluetooth prin intermediul tehnologiei Logitech Easy-Switch, Logitech Ultrathin Touch Mouse se poate conecta la laptop, desktop sau tableta in acelasi timp, fara a avea nevoie de vreun cablu.

Pentru a selecta dispozitivul activ, e nevoie de o simpla atingere de buton. Mouse-ul se poate incarca prin USB si e nevoie de un singur minut de alimentare pentru a oferi o ora de utilizare (calculata pentru utilizarea obisnuita).

Pret si disponibilitate

Disponibil in doua variante cromatice, (alb si negru) Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 va fi disponibil in Europa incepand cu luna noiembrie 2013 la un pret recomandat de 69,99 Euro.

Sursa: Logitech

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ultrathin Touch Mouse T630 mouse wireless logitech pret Ultrathin Touch Mouse T630
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google