Ubuntu Linux 13.04 a intrat in faza alfa. Primul final beta vine in martie

de Radu Eftimie | 10 decembrie 2012

Desi Ubuntu Linux 12.10 Quantal Quetzal abia a fost lansat in octombrie, dezvoltarea proiectului Canonical merge mai departe cu aceeasi viteza cu care ne-a obisnuit de o vreme.

Asa ca va putem anunta deja ca Ubuntu Linux 13.04 a intrat in faza alfa. Numele de cod pentru urmatoarea distributie populara este Raring Ringtail. Cei de la Canonical par a fi insa destul de secretosi in legatura cu urmatoarea versiune a Ubuntu. Motivatia? Vor sa fie siguri ca pot prezenta un sistem de operare de calitate si elementele surpriza ale OS-ului vor fi cu adevarat relevante pentru fanii si distributiei.

Ce am putut afla pana acum este ca final beta-ul Ubuntu 13.04 va deveni disponibil pentru descarcare in data de 28 martie 2013. Nu mai este mult pana atunci, dar ne-ar fi interesat ce drum mai alege Canonical pentru Ubuntu: ce schimbari grafice va aduce, va optimiza ceva mai mult Unity, ce modificari de kernel vor interveni si ce suport va oferi fundatia, atat la nivel enterprise, cat si end-user. Vom reveni cu amanunte.

Ar mai fi de precizat ceva. Cine este interesat sa descarce versiunea alfa a Raring Ringtail poate face acest lucru pentru derivatele Kubuntu si Edubuntu.

Sursa: PCWorld

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ubuntu 13 04 alfa ubuntu Raring Ringtail kubuntu Raring Ringtail alfa edubuntu Raring Ringtail download ubuntu download 12 04
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google