Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal a fost finalizat

de Liviu Petrescu | 18 octombrie 2012

Canonical a finalizat noua versiune Ubuntu 12.01 Quantal Quetzal. Noul Ubuntu aduce cateva schimbari importante de functionalitate, dar si de design. Alaturi de el, a fost anuntat si numele urmatoarei versiuni Ubuntu 13.04.

Canonical a incheiat ciclul de dezvoltare al Ubuntu 12.10 Qualtal Quetzal, iar noul sistem de operare va fi in curand disponibil utilizatorilor de Linux, scrie ArsTechnica.

Ubuntu 12.10 Quantal Quetzala fost finalizat

Pentru prima oara, Ubuntu va fi disponibil intr-un singur pachet de instalare, de 800MB, ce poate fi rulat de pe DVD sau de pe un stick de memorie USB si include versiunile 32-bit si 64-bit.

Interfata Unity din Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal include elementele HUD si Dash, care transforma aplicatiile web in aplicatii locale cu propria fereastra, separata de browser. Cea mai controversata functie noua este integrarea cautarilor locale cu cele online. Alaturi de fisierele locale gasite, Ubuntu iti va face si recomandari de produse din magazine online, alaturi de preturi.

Noul Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal va fi in curand disponibil pe site-ul oficial Ubuntu. Numele primit de urmatoarea versiune, Ubuntu 13.04, este Raring Ringtail.

Ubuntu 12.10 Quantal Quetzala fost finalizat

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: download ubuntu 12 10 ubuntu quantal quetzal canonical ubuntu 12 10 ubuntu Raring Ringtail
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google