Ubisoft Game Jam: Concurs-maraton de dezvoltare de jocuri video la Bucuresti

de Redactia Hit | 17 martie 2014

Ubisoft organizeaza pe 5 si 6 aprilie, un maraton de creatie pentru toti cei pasionati de Game Development.

Competitia va dura 27 de ore, timp in care 15 echipe vor concura pentru crearea celui mai bun joc. Criteriile care vor fi luate in considerare sunt: respectarea temei, creativitate, originalitate, functionalitate, sunet, atmosfera creata.

Echipa castigatoare va intra in posesia unui premiu in valoare de 2.000 de euro.

Cei care doresc sa participe la concursul Ubisoft vor completa un formular de aplicare. Formularul poate fi accesat AICI. Cei interesati se pot inscrie fie in echipa, fie individual - urmand a fi alocati in ziua evenimentului, in functie de abilitatile tehnice, in echipe de cate 2-3 membri.

Cele mai bune aplicatii primite vor intra intr-o a doua etapa din procesul de selectie si anume sustinerea online a unui test de logica. In final, cele mai bune 15 echipe, vor participa la eveniment. Termenul limita pana la care cei interesati se pot inscrie este 31 martie.

Evenimentul se va desfasura la TechHub Bucuresti

Competitia Ubisoft Bucharest Game Jam este adresata in primul rand celor pasionati de game development. In ceea ce priveste abilitatile tehnice ale celor care doresc sa participe, acestia trebuie sa aiba cunostinte in limbajele de programare C++ sau C#. In cadrul competitiei, ariile pe care se pot inscrie sunt: programare, design de joc, level design sau sunet si arta 2D sau 3D.

Sursa: Ubisoft

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ubisoft game jam dezvoltare jocuri concurs game development
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google