"Tratamentul" iOS 8.1 a ajuns la utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch

de Radu Eftimie | 21 octombrie 2014

Apple a publicat, ieri, in jurul orei 20.00, ora Romaniei, update-ul iOS 8.1, care promite rezolvarea majoritatii bug-urilor venite odata cu versiunile 8.0, 8.0.1 si 8.0.2 si aduce si o serie de noutati anuntate de reprezentantii companiei americane, saptamana trecuta, in cadrul evenimentului de lansare de noi produse.

Data de 20 octombrie pentru publicarea actualizarii a fost anuntata initial inca din 2 octombrie, dupa ce compania s-a saturat, probabil, de feedback-ul extrem de negativ din partea utilizatorilor de idevice-uri.

Ulterior, in cadrul evenimentului de lansare iPad Air 2, Mini 3, iMac etc. reprezentantii companiei chiar au glumit pe seama reactiilor userilor si au reconfirmat 20 octombrie ca data de disponibilitate a update-ului. Iata ca s-a intamplat.

Ce noutati aduce? In primul rand, ar trebui sa rezolve bug-urile jenante care au venit cu iOS 8.0 si versiunile ulterioare (inca nu am avut timp sa testam iOS 8.1 pentru a si confirma daca rezolva sau nu erorile...). Apoi, aduce cateva noutati, precum Apple Pay pentru generatia noua de iPhone 6 si 6 Plus, ofera acces la biblioteca foto iCloud beta si compatibilitate pentru utilizarea mesajelor SMS de pe iPad si Mac etc.

Cumparati de la eMAG versiunea de iPad Air care vi se potriveste

Fara alte comentarii, iata lista completa si oficiala de schimbari:

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ios 81 updte apple actualizare ios 8 1 rezolvare bug ios reparare iphone 6
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google