Symantec reintroduce Norton Utilities, aducand la viata PC-urile lente

de Vlad Matei | 17 martie 2009

Symantec, creatorii produselor pentru securitate Norton, anunta disponibilitatea suitei Norton Utilities, reintroducand un produs Norton clasic si preferat de fani, cu unelte noi si esentiale pentru optimizarea performantei PC-ului. Uneltele unice din Norton Utilities ajuta sistemul sa foloseasca mai putina memorie, sa accelereze timpului de pornire a PC-ului, sa elibereze spatiu pe disc si sa imbunatateasca performanta intregului sistem.Norton Utilities se concentreaza pe problema calculatoarelor lente prin furnizarea unei suite ce imbunatateste performantele. Deoarece permite utilizatorilor sa prioritizeze aplicatiile de startup si serviciile Microsoft Windows, ei vor experimenta o pornire a PC-ului mai rapida si o disponibilitate crescuta pentru aplicatiile de care au nevoie. De fapt, in urma rezultatellor testelor, PassMark Software a concluzionat recent ca Norton Utilities furnizeaza o imbunatatire cu 24% a timpului de start pe o masina lenta cu Windows XP. PassMark a descoperit de asemenea ca aplicatiile zilnice, cum ar fi Microsoft Word au pornit cu 16% mai repede pe acelasi PC cu utilizarea produsului Norton Utilities. In plus, uneltele de management al registrilor si discului duc la imbunatatirea performantei si stabilitatii PC-ului. Norton include si o aplicatie de raportare a performantei care permite utilizatorilor sa vada, sa compare si sa ajusteze performanta PC-ului in functie de nevoile lor.

Norton Utilities protejeaza si optimizeaza performanta PC-ului datorita suitei de unelte care include:

- Startup Manager & Services Manager – monitorizeaza programele configurate sa ruleze la pornirea sistemului.
- Registry Cleaner – curata registrii de intrari nefolositoare create in timpul instalarii, dezinstalarii si lucrului normal pe PC.
- Registry Defragmenter – analizeaza greselile din registrii si ii reconstruieste complet de la zero daca este nevoie. Defragmenteaza si corecteaza orice eroare structurala.
- Disk Cleaner – curata hard-diskul de fisierele temporare, de Internet cookies si alte date nefolositoare.
- Performance Test – masoara un PC folosind o varietate de teste de viteza si compara rezultatele inainte si dupa schimbari.

Norton Utilities include suport tehnic gratuit 24x7, pe email, chat sau web pentru toti clientii.

Produsul Norton Utilities, precum si celelalte produse Norton si Symantec, sunt disponibile prin intermediul Simple IT, Symantec Gold Partner.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google